Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Μπορώ να αλλάξω το ψευδώνυμό μου;

Ναι μπορείτε να το αλλάξετε. Πραγματοποιήστε είσοδο κανονικά και από την Αρχική σελίδα πατήστε την επιλογή "Λογαριασμός" επάνω δεξιά. Τώρα μπορείτε απλά συμπληρώσετε το ψευδώνυμο που επιθυμείτε στην θέση του παλιού.

Πώς μπορώ να επεξεργαστώ το προφίλ μου;

Κατά την είσοδό σας στην ShareYourArt, επάνω δεξιά αναγράφεται το ψευδώνυμό σας με πορτοκαλί γράμματα. Κάτω από το ψευδώνυμο θα δείτε την ένδειξη "Λογαριασμός", πατώντας την θα μεταφερθείτε στην σελίδα επεξεργασίας του προφίλ σας από την οποία μπορείτε επεξεργαστείτε όλες τις δυνατές λειτουργίες του λογαριασμού σας.

Μπορώ να αλλάξω τον λογαριασμό του e-mail που έχω συνδεμένο με το προφίλ μου;

Ναι μπορείτε να τον αλλάξετε. Πραγματοποιήστε είσοδο κανονικά και από την Αρχική σελίδα πατήστε την επιλογή "Λογαριασμός" επάνω δεξιά. Τώρα μπορείτε απλά συμπληρώσετε το e-mail που επιθυμείτε στην θέση του παλιού.

Τί μέγεθος θα πρέπει να έχουν οι φωτογραφίες;

Η κάθε φωτογραφία δεν μπορεί να ξεπερνά το μέγεθος των 10MB.

Μπορώ με το προφίλ μου ως καλλιτέχνης να αποκτώ αντικείμενα άλλων καλλιτεχνών ή θα πρέπει να φτιάξω και ένα δεύτερο προφίλ ως επισκέπτης;

Κατά την είσοδό σας με το ψευδώνυμό σας και τον κωδικό σας, μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες του Share Your Art ως επισκέπτης και έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε έργα και άλλων καλλιτεχνών.

Σε τι μορφή θα πρέπει να είναι οι φωτογραφίες που θέλω να ανεβάσω στο προφίλ μου;

Οι τύποι αρχείων που υποστηρίζονται είναι οι εξής: .jpg , .png , .gif.

Μπορώ να έχω δύο λογαριασμούς e-mail συνδεμένους με το προφίλ μου;

Όχι, το κάθε προφίλ αντιστοιχεί σε έναν λογαριασμό e-mail.

Οι φωτογραφίες μου είναι σε υποστηριζόμενη μορφή και μέσα στα όρια του μέγιστου μεγέθους αλλά και πάλι δεν μπορώ να τις ανεβάσω, τι να κάνω;

Επισυνάψτε μας σε ένα μήνυμα τις φωτογραφίες ή ένα δείγμα αυτών (αν είναι πάρα πολλές) και αποστείλλετέ το μαζί με την σχετική εξήγηση στο info@shareyourart.gr.

Πόσα έργα μπορώ να ανεβάσω;

Μπορείτε να ανεβάσετε απεριόριστο αριθμό έργων με δυνατότητα ανάρτησης 10 φωτογραφιών για κάθε έργο (διαφορετική όψη, χρώμα κλπ).

Πως μπορώ να καταχωρήσω ένα έργο στο προφίλ μου;

Πραγματοποιήστε είσοδο με το ψευδώνυμο και τον κωδικό σας και έπειτα από την Αρχική σελίδα πατήστε επάνω δεξιά την επιλογή "Λογαριασμός". Στην συνέχεια θα μεταφερθείτε στην σελίδα με το μενού διαχείρησης του προφίλ σας.
Επιλέξτε "Νέα Δημιουργία" στα αριστερά και θα ανοίξει η σελίδα καταχώρησης νέου έργου.