Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Τι είναι η ShareYouArt.gr

Η shareyourart.gr είναι η πρώτη και μεγαλύτερη ιστοσελίδα προβολής και προώθησης της χειροποίητης τέχνης στην Ελλάδα.

Μέσα από τις σελίδες της shareyourart.gr μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας προσωπική διαδικτυακή έκθεση, προβάλοντας τα έργα και τις δημιουργίες σας, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε οποιονδήποτε επισκέπτη και ενδιαφερόμενο να θαυμάσει αλλά και να επικοινωνήσει μαζί σας έτσι ώστε να πληροφορηθεί ή να αποκτήσει κάποιο έργο σας.

Πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια των συναλλαγών;

Η shareyourart.gr θεωρεί την προστασία των δεδομένων σας θέμα μείζονος σημασίας. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιεί σύγχρονα προγράμματα κρυπτογράφησης των στοιχείων σας έτσι ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο τόσο των προσωπικών σας στοιχείων, όσο και το απόρρητο των συναλλαγών σας. Διαβάστε περισσότερα για την ασφάλεια των συναλλαγών.

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα αντικείμενο που με ενδιαφέρει;

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα αντικείμενο που με ενδιαφέρει; Εντοπίστε το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει μέσα από τις κατηγορίες της shareyourart και πατήστε στην φωτογραφία του έτσι ώστε να μεταφερθείτε στην σελίδα με τις λεπτομέρειες, την τιμή και τα όνομα του δημιουργού του. Έπειτα πατώντας στο κουμπί "Αποκτησέ το" ή "Επικοινωνία για απόκτηση" στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης, θα μεταφερθείτε σε μια ειδική φόρμα αποστολής τους μηνύματός σας απευθείας στον δημιουργό του αντικειμένου. Ο δημιουργός θα ενημερωθεί με σχετικό mail για το μήνυμά σας και θα απαντήσει στο e-mail που δηλώσατε ή σε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο επικοινωνίας αναφέρατε στο μήνυμά σας.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω την προσωπική μου διαδικτυακή έκθεση, σε περίπτωση που δε διαθέτω e-mail και τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με το ίντερνετ;

Ακόμη και αν δεν έχετε εμπειρία στο χώρο του διαδικτύου, η ομάδα της ShareYourArt θα δημιουργήσει για εσάς την προσωπική σας διαδικτυακή έκθεση. Θα ήταν χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Ξέχασα τον κωδικό μου, τι πρέπει να κάνω;

Στην αρχική σελίδα, πατώντας στο επάνω δεξιά μέρος την επιλογή "Ξεχάσατε τον κωδικό σας;" θα σας ζητηθεί το e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας.
Μόλις το συμπληρώσετε και πατήσετε "Ανάκτηση", θα σταλεί μήνυμα είτε στα "Εισερχόμενα" - "Inbox" είτε στα "Ανεπιθύμητα" - "Junk/Spam" του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.
Στο περιεχόμενο του μηνύματος θα υπάρχει ένας προσωρινός κωδικός που θα πρέπει να τον αντιγράψετε στην ιστοσελίδα ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι (μικρά, κεφαλαία κλπ). Έπειτα από την επεξεργασία του λογαριασμού σας μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας σε αυτόν που επιθυμείτε.

Έκανα εγγραφή αλλά δεν έλαβα κανένα μήνυμα στο e-mail μου.

Θα πρέπει να κάνετε έλεγχο στα "Εισερχόμενα" - "Inbox" αλλά και στα "Ανεπιθύμητα" - "Junk/Spam" του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Αν και πάλι δεν βρείτε το μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής σας, θα πρέπει να ξανακάνετε την εγγραφή σας προσέχοντας να μην κάνετε λάθος κατά την συμπλήρωση του e-mail σας έτσι ώστε το μήνυμα να πάει στην σωστή διεύθυνση. Αν πάλι δεν τα καταφέρετε, επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@shareyourart.gr.

Γιατί δεν μπορώ να καταχωρήσω το ψευδώνυμό μου;

Το ψευδώνυμό σας θα πρέπει να αποτελείτε MONO από πεζούς ή κεφαλαίους λατινικούς χαρακτήρες, κάτω παύλες (_), άνω παύλες (-) και τελίες (.).

Θέλω να γίνω δημιουργός, ποιες είναι οι υποχρεώσεις μου;

Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση.
Θα χρειαστεί να καταχωρήσετε μόνο το e-mail σας έτσι ώστε να μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος των έργων σας.

Θέλω να γίνω δημιουργός, πρέπει να προσκομίσω κάποιο έγγραφο;

H Shareyourart δεν θα σας ζητήσει ποτέ κανένα έγγραφο ή οτιδήποτε άλλο για να μπορέσετε να αναρτήσετε τα έργα σας και να φτιάξετε την δική σας προσωπική έκθεση.

Δεν είμαι επαγγελματίας, μπορώ να πουλήσω κάποιο έργο μου;

Η Shareyourart είναι μια ιστοσελίδα χειροποίητων δημιουργιών που σκοπό έχει να φέρει σε επαφή τους δημιουργούς της με τους εκάστοτε ενδιαφερόμενους των έργων τους. Σε οποιαδήποτε περίπτωση κάποιος επισκέπτης επιθυμήσει να ενημερωθεί ή να αποκτήσει κάποιο έργο σας, θα αποστείλλει το μήνυμά του απευθείας στο e-mail που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα. Η οποιαδήποτε εξέλιξη είναι εντελώς μεταξύ του δημιουργού και του επισκέπτη και λαμβάνει χώρα εκτός της ιστοσελίδας.
Η Shareyourart δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση σε οποιαδήποτε εξέλιξη και δεν θα σας ζητήσει ποτέ οποιαδήποτε προμήθεια ή πληροφορία σχετικά με την πορεία της επικοινωνίας σας.
Θα πρέπει να κάνετε εγγραφή και να αναβαθμίσετε το προφίλ σας έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα οι επισκέπτες να επικοινωνήσουν μαζί σας.